+32 (0)474 43 98 72 info@dmjthermo.be

Grind- en grasmatten

DMJ Thermo grind- en grasmatten.

 

Onze grind- en grasmatten worden gebruikt voor parkings, opritten, terrassen en wandelpaden. Gemakkelijk te leggen en uitermate geschikt voor zowel gras als grind om een blijvende egale ondergrond te realiseren. Geen kans meer voor sporen of putten om zich te vormen. En ook na hevige regenval zorgt de hoge waterdoorlating voor een berijdbare ondergrond. Bij gebruik als grindmatten is het aangeraden een worteldoek te gebruiken.

Ze zijn standaard leverbaar in de kleuren zwart en groen. Vanwege de vraag hebben we steeds een grote hoeveelheid op voorraad zodat we ook onmiddellijk kunnen leveren. We leveren daarbij aan diverse landen.

Onze matten zijn getest en gekeurd op een hoge drukbelasting, tot 100 ton per m². Dit is getest door het onafhankelijke Becetel. De kunststof is vorst- en UV-bestendig. Wij werken uitsluitend met HDPE grondstoffen van Belgische oorsprong zodat we een perfecte kwaliteit kunnen garanderen.

Oprit met grindmatten
Afgewerkte gras- en grindmat in zwarte kleur in kunststof korrels

Realisaties

Sporthal Bocholt (6000 m²)

Parking sporthal Bocholt gerealiseerd met DMJ Thermo grasmatten - totaaloverzicht
Terrein sporthal Bocholt gerealiseerd met DMJ Thermo grasmatten - detail

Contact­gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Industrieweg 1A
3950 Kaulille  België

info@dmjthermo.be

    Laat een bericht achter

    Wij houden niet van spam en uw privacy is heel belangrijk voor ons. De gegevens die u hierboven invult worden niet in een database opgeslagen en worden enkel gebruikt voor de nodige communicatie.

    DMJ Thermo