+32 (0)474 43 98 72 info@dmjthermo.be

Over DMJ

DMJ Thermo heeft vele jaren ervaring in thermovorming en spuitgieten. Met onze klanten onderhouden we een goede langdurige band.

 

Vanuit onze productie en opslag in Kaulille werken we, met inmiddels vele jaren ervaring, in thermovorming en spuitgieten. We hebben daarin een goede band opgebouwd met onze klanten in binnen- en buitenland. Onze producten worden gebruikt in landen gaande van de Benelux, Duitsland en Frankrijk, tot Servië, Bulgarije en Singapore.

Spoelen kunststof voor thermovorming
Bedrijfspand DMJ Thermo
Machine voor thermovorming

Gebruikte grondstoffen

We zijn in staat om kunststof producten te ontwikkelen (spuitgieten) in alle mogelijke vormen, maten, materialen en kleuren. Van eenvoudige tot complexe producten. Voor onze producten gebruiken we de kunststoffen polyetheen en polystyreen.

Polyetheen (PE)

Er is een onderscheid tussen LDPE (low density PE) en HDPE (high density PE). PE, polypropeen (PP) en polybuteen (PB)  hebben een veel eenvoudigere moleculestructuur dan bijvoorbeeld PVC. Bij productie, gebruik en in de afvalfase zijn ze minder schadelijk. In het algemeen worden PE, PP en PB gezien als de milieuvriendelijkste kunststoffen.

Polystyreen (PS)

Deze kunststof wordt veel gebruikt voor goedkope geperste voorwerpen zoals wegwerpbekertjes. En bij ons dus voor afdichtkappen voor welfsels.

Spoel polystyreenfolie

Contact­gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Industrieweg 1A
3950 Kaulille  België

info@dmjthermo.be

    Laat een bericht achter

    Wij houden niet van spam en uw privacy is heel belangrijk voor ons. De gegevens die u hierboven invult worden niet in een database opgeslagen en worden enkel gebruikt voor de nodige communicatie.

    DMJ Thermo